Jag tänkte skaka liv i den här bloggen igen. Det har varit vilande alltför länge. Och det har jag faktiskt fina Louise att tacka för! Hon föreslog nämligen att hon skulle gästblogga här! Så roligt! Jag ska inte berätta för mycket för det gör Louise nedan men vill bara säga TACK fina du för ditt pepp, stöd och att du gillar Love Forever så mycket ;-). Louise är en fantastisk tjej på många sätt! Hon har gått ner från storlek 52 till 36 och gått ner över 50kg genom LCHF. Louise har haft höga chefsbefattningar inom skolan men har nu bestämt sig för att helhjärtat satsa på sitt egna företag med blogg, instagram, föreläsningar och på sikt en bok. Det kommer gå galant Louise, det är jag helt övertygad om! In och kika på Louise blogg www.antligensockerfri.se och på hennes instagram @antligensockerfri

Den 1 juni 2016 var jag och min man gäster på Jan Johansens releaseparty. Vi firade att Jannes album ”Trumslagarens pojke” släpptes. Det var ett underbart sommarväder och de flest av oss stod på restaurangens uteservering och njöt av välsmakande italienska charkuterier och trevliga samtal. Jag hamnade bredvid sprudlande, vackra Terece Almering. Hon berättade om sitt företag Love Forever och jag delade med mig av min livsstilsförändring med LCHF. Vi pratade vidare om hundar, resor och mycket annat och jag fastande för Tereces härliga personlighet, klipskhet och humor. Det var en härlig kväll och Janne sjöng sina nya låtar med text av Camilla Läckberg. En riktig glädjeboost! När jag kom hem satte jag mig genast med datorn i knät för att se vad Terece skapade för kläder. Så roligt att upptäcka ett för mig nytt klädmärke! Min första beställning var en handvirkade bikini som jag föll pladask för. Bikinin virkades på beställning så det tog någon vecka eller två, men det var det sannerligen värt! Bikinin var med mig på alla mina sommaräventyr både på Franska rivieran, i Skåne och i Stockholms skärgård.

Efter den första beställningen för drygt sju månader sedan har det blivit många fler.

De kläder som Terece och Love Forever skapar är verkligen kryddan i min garderob och har sin alldeles egna prägel. Jag är tokförtjust i klädernas spetsdetaljer som jag upplever som en av Love Forevers signaturer.

Nu under vintern har jag köpt ett antal fuskpälsplagg i Tereces design som håller mig varm med en känsla av glamour. Var jag än kommer blir många helt förälskade i plaggen och vill klämma och känna på spetsarna och pälsdetaljerna. Har även tre helt underbara hattar från märket.

För mig representerar märket livsglädje, lekfullhet och glamour. Det känns så rätt just nu i mitt liv. Tack Terece för att du både har inspirerat mig till att fylla på min garderob med livsbejakande mode och tack även för en ny vänskap!

Glada hälsningar

Louise Hafdell

@antligensockerfri